Selecteer een pagina

Ons werk

Mifo Adviesgroep

WEBDESIGN

Mifo Adviesgroep BV biedt administratieve dienstverlening aan ondernemers en particulieren! En nu de gehele website in een nieuw jasje. De website is gebouwd in WordPress. Hierbij is het dus ook erg makkelijk om zelf je website bij te houden om zo kosten te besparen!

ISSA Vloeren

SOCIAL MEDIA

Issa Vloeren bestaat 10 jaar en dit pakken ze groots uit met hoge kortingen. Hiervoor hebben wij een afbeelding gemaakt voor alle social media platvormen. Hierbij moet er rekening gehouden worden met verschillende regels om geplaatst te worden. 

RJD
Elektrotechniek

WEBDESIGN

RJD Elektrotechniek is uw allround elektra specialist gevestigd in alkmaar. Sinds kort begonnen als zzp’er om zo iedereen te helpen. Hiervoor was natuurlijk een website voor nodig met alle informatie die je wilt weten over RJD Elektrotechniek!

3E Advies

WEBDESIGN

Bedrijfsadvies en interim management vanuit heldere objectieven met als doelstelling, je als ondernemer te steune, je private belangen in het oog te houde en je bedrijf toekomst te geven. De huidige website was wat verouderd, dus deze hebben we even in een fris jasje gedaan!

Aartsen
Bouwprojecten

SPANDOEK

Aartsen Bouwprojecten had meerdere groten projecten die afgerond werden in hartje Amsterdam! Een perfecte plek om je bedrijfje te promoten. Met een pakkend en duidelijk design gedrukt op goed en vooral stevig materiaal zodat het buiten kan gepresenteerd worden zonder dat het snel stuk gaat.

NH
Bouwgroep B.V.

WEBDESIGN

Elke droom kan werkelijk worden met NH Bouwgroep B.V. Ook de website wil je alles goed, strak en overzichtelijk maken dat de klant precies weet wat je aan kan bieden. En bij NH Bouwgroep B.V. is dit eindeloos… Een fris/strak design, perfect voor een bouwbedrijf.

Team Balance

WEBDESIGN

Team balance is opgericht vanuit de voorliefde voor de bokssport. Verbeter je conditie, leer de techniek en bovenal bouw meer zelfvertrouwen! Voor Team Balance een duidelijk, simpel en vooral strak design! Less is more…

De Chinese
Muur Egmond

WEBSHOP

De website was aan vernieuwing toe, en om mee te gaan met de tijd hebben we gekozen om de site om te toveren tot een webshop. Zo is het gemakkelijk online alle overheerlijke chinese/sushi gerechten te bestellen en betalen om dit af te halen in het centrum van Egmond aan Zee! Ook in het restaurant heeft Jane’s Creations de installatie afgerond. De orders komen automatisch uit de kassabon-printer, super handig!

Terra Nova

WEBDESIGN

De klanten kring van Praktijk Terra Nova groeit met de dag! Vooral op Social Media erg actief en ging mee met de tijd. Alleen de website was aan vernieuwing toe. Tijdens de bouw van de website was de praktijk vernieuwd dus hebben we gelijk een fotosessie erbij gedaan. De hele website ging stralen van de sfeer van de praktijk! Nu is ook haar website up-to-date en bij te tijd.

Beeldsnijder
Installatietechniek

WEBDESIGN

De stap om voor jezelf te gaan is niet makkelijk… Hoe fijn is het dan om gelijk goed te beginnen met een strak webdesign die online staat om je nieuwe klanten binnen te halen?! Wat zeker een aanrader is voor alle startende ondernemers: “Alles wat je doet/maakt… Maak er een foto van!’ Hoe fijn is het als klant dat de foto’s goed en duidelijk laat zien wie je bent en wat je doet! 

Aartsen 
Totaalbouw

WEBDESIGN

De bouw heeft het drukker dan ooit. Iedereen wilt verbouwen om hun huisje perfect te maken. Niet iedereen heeft 2 rechterhanden, dan is het inschakelen van een bouwbedrijf verstandig. Als je het perfecte bouwbedrijf zoekt is vaak de website het eerste wat je ziet. De uitstraling en design moet natuurlijk net zo perfect zijn als de afwerking van je huis!

Schildersbedrijf
Gerritsen

WEBDESIGN

De website van Schildersbedrijf Gerritsen kon ook wel een likje verf gebruiken! Voor dit bedrijf had ik gekozen voor een wat speelser design maar toch strak en overzichtelijk! Het logo was aangeleverd en ik kreeg de vrije hand om de website te maken. Het resultaat mag er zeker zijn en de klant is er super tevreden mee. Ook heb ik ze geholpen met hun Google bedrijf account wat tot heden super handig is voor de betere zoekresultaten op Google!

Autoservice
Dekker

WEBDESIGN

Hoe fijn is het om online je APK-keuring afspraak te plannen? Of alle auto’s, motoren en scooters overzichtelijk op een rijtje die te koop staan? Autoservice Dekker heeft dit allemaal. Deze allround autobedrijf heeft een agenda-systeem die heel gemakkelijk kan worden toegepast worden op de website en op hun computer in de garage. Super makkelijk!